Έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές 300-600€ & έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 601€ (με πιστωτική κάρτα)
Έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές 300-600€
& έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές άνω των 601€ (με πιστωτική κάρτα)
Έως 6 άτοκες δόσεις για αγορές 300-600€
& έως 12 άτοκες δόσεις
για αγορές άνω των 601€ (με πιστωτική κάρτα)
BodyHealth_Air_Product_2_1500px_x_1000px7_900x900
BodyHealth_Air_Product_11_1500px_x_1000px5

B-Air

Από 1.240,00 €
749,00 €
40%Off
160x200x33cm
Διαθεσιμότητα: ΕτοιμοπαράδοτοΔιάσταση:160x200x33cm

Το ανατομικό στρώμα B-Air θα σας προσφέρει το βαθύ και απόλυτα χαλαρωτικό ύπνο που χρειάζεστε στο τέλος μιας δύσκολης και απαιτητικής ημέρας. Το Nano Cool tech ύφασμα διατηρεί δροσερή την επιφάνεια του στρώματος, ενώ η στρώση από bamboo και το φυσικό latex επιτρέπουν την καλύτερη διάχυση του αέρα και διαθέτουν υπό-αλλεργικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες διαμορφώνοντας έτσι ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου. Το πρωτοποριακό υλικό Air Memory foam συνδυάζει τα οφέλη του Memory foam με την τεχνολογία open cell, βοηθάει στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα σε όλες τις κατευθύνσεις και χαρίζει μια αίσθηση απαλότητας και αγκαλιάσματος.  Η διπλή στρώση ανεξάρτητων ελατηρίων Mini Pocket + Pocket springs σε συνδυασμό με τις 7 ζώνες στήριξης συντελούν στην ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, στη μείωση της αίσθησης μεταφοράς της κίνησης στο ελάχιστο και στην ιδανική στήριξη στα σημεία του σώματος που το χρειάζονται περισσότερο.Nano Cool tech knitted Ύφασμα

Nano Cool tech knitted Ύφασμα
Το ύφασμα Nano Tech Cool διατηρεί δροσερή την επιφάνεια του στρώματος καθώς οι ίνες Cool Tech που διαθέτει απορροφούν την υγρασία και επιτρέπουν τη διάχυση του αέρα στο εσωτερικό του.

Bamboo

Bamboo
Οι ίνες bamboo προσφέρουν την τέλεια διαπνοή και άνεση. Έχουν υπο-αλλεργικές και αντί-βακτηριδιακές ιδιότητες και απορροφούν την υγρασία διαμορφώνοντας ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου. Οι φυσικές θερμορυθμιστικές ιδιότητες των ινών συμβάλλουν στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Φυσικό Latex

Φυσικό Latex
100% φυσικό υλικό, δεν περιέχει χημικές προσμίξεις και είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το φυσικό latex είναι αντιβακτηριδιακό και υπό-αλλεργικό και έχει την ιδιότητα να απελευθερώνει ποσότητες αέρα μέσα από τους πόρους του  ώστε να αερίζεται το στρώμα κάνοντας τον ύπνο υγιεινό και ξεκούραστο. Προσαρμόζεται στον κάθε σωματότυπο και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Air Memory Foam

Air Memory Foam
Το  πρωτοποριακό αυτό υλικό συνδυάζει τα οφέλη του Memory foam με την απόλυτη αίσθηση απαλότητας και την τεχνολογία open cell που βοηθάει στη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασία του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου προσφέροντας μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Επιτρέπει επίσης την κυκλοφορία του αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις και απορροφάει την υγρασία διασφαλίζοντας έτσι ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου. Προσαρμόζεται στο κάθε σώμα που ξαπλώνει κάθε φορά, χαρίζοντας έτσι μια αίσθηση απαλότητας ,αγκαλιάσματος, ιδανικής στήριξης και “διατηρεί στη μνήμη” τη θέση ύπνου του σώματος. Μαλακώνει εύκολα και επανέρχεται στην αρχική του μορφή.

Ανώστρωμα Eurotop

Ανώστρωμα Eurotop
Το ανώστρωμα Euro Top συμπληρώνει και ενισχύει τη μοναδική αίσθηση ύπνου που δίνει το στρώμα με τα πολυτελή αφρώδη υλικά και την εργονομική σχεδίαση του. Παράλληλα παρατείνει την διάρκεια ζωής του στρώματος γιατί το προστατεύει από την υγρασία και την φθορά ενώ αυξάνει την ανθεκτικότητά του και διατηρεί τη φόρμα του.

Mini Pocket + Pocket Ανεξάρτητα ελατήρια

Mini Pocket + Pocket Ανεξάρτητα ελατήρια
Ελατήριο pocket που χάρη στη μικρότερη διάμετρο του δίνει τη δυνατότητα να τοποθετηθούν περισσότερα ελατήρια στο στρώμα, προσφέροντας έτσι πιο μαλακή αίσθηση και καλύτερη στήριξη. Τα ελατήρια τοποθετούνται σε ξεχωριστές θήκες ώστε να λειτουργούν αυτόνομα. Λόγω της μικρότερης διαμέτρου από τα κανονικά pocket ο αριθμός των ελατηρίων ανά σημείο πίεσης αυξάνεται δημιουργώντας τέλεια στήριξη και ανατομία.

7 Ζώνες Στήριξης

7 Ζώνες Στήριξης
Οι ζώνες στήριξης δημιουργούν ξεχωριστή αντίσταση για κάθε σημείο του σώματος (γοφοί-αυχένας-κεφάλι-μηροί-πόδια), με αποτέλεσμα το βάρος να μοιράζεται σε τέλεια αναλογία επάνω στο στρώμα ώστε να μην καταπονείται αλλά να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται.

Περιμετρική Ενίσχυση

Περιμετρική Ενίσχυση
Υψηλής ποιότητας και μεγάλης πυκνότητας αφρώδες υλικό το οποίο τοποθετείται περιμετρικά και ενισχύει τις άκρες του στρώματος κάνοντας τις στιβαρές και ανθεκτικές. Σε συνδυασμό με το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων το σώμα παραμένει σταθερό και αποτρέπεται η ολίσθηση όταν βρίσκεται στην άκρη του στρώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Κωδικός 000000085

Καταστήματα

ΜΟΣΧΑΤΟ
Πειραιώς 79, 18346 Μοσχάτο
1ος όροφος (Κτίριο entos)
Τ: 210 4827891
E: info@entosoutlet.gr

Καταστήματα

NEO! ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Λ.Αθηνών 354, 12136 Περιστέρι
Όροφος -1 (Κτίριο entos)
Τ: 210 5769190
E: peristeri@entosoutlet.gr

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο
10:00 - 18:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
10:00 - 21:00
Εταιρία
Χρήσιμα
Καταστήματα


© 2024 Allen Interiors Ι.Κ.Ε. All Rights Reserved.