Fabulous2
Fabulous3
Fabulous
Fabulous1

Fabulousαπό
800 €   399,00 €

Επιλέξτε προϊόν


Διατίθεται σε διάσταση 160x200 cm

Ελατήρια: 720 τεμ.
Αίσθηση: Μέτρια
Ύψος: 27cm (±1cm)

POCKET SPRINGS

POCKET SPRINGS
Το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket Spring με 720 ελατήρια παρέχει την απόλυτη στήριξη ενώ παράλληλα ενισχύει και την αίσθηση απαλότητας γιατί κάθε σημείο ασκεί διαφορετική πίεση ανάλογα με την πίεση που δέχεται το ίδιο. Η ανεξάρτητη κίνηση κάθε ελατηρίου δίνει τη δυνατότητα στο στρώμα να προσαρμόζεται στις διαφορετικές στάσεις ύπνου και στο σχήμα του σώματος αγκαλιάζοντάς το. Η πλήρης απορρόφηση των κραδασμών εμποδίζει τη μεταφορά της κίνησης και έτσι κατά τη διάρκεια του ύπνου δύο ατόμων δεν επηρεάζεται ο ένας από τις κινήσεις του άλλου πάνω στο στρώμα.

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ EURO TOP

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ EURO TOP
Το ανώστρωμα Euro Top συμπληρώνει και ενισχύει τη μοναδική αίσθηση ύπνου που δίνει το στρώμα με τα πολυτελή αφρώδη υλικά και την εργονομική σχεδίαση του. Παράλληλα παρατείνει την διάρκεια ζωής του στρώματος γιατί το προστατεύει από την υγρασία και την φθορά ενώ αυξάνει την ανθεκτικότητά του και διατηρεί τη φόρμα του.

ΥΦΑΣΜΑ KNITTED

ΥΦΑΣΜΑ KNITTED
Πλεκτό ύφασμα υψηλής ποιότητας με αίσθηση μεταξιού. Απορροφά την υγρασία και διαθέτει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες οι οποίες συμβάλλουν σε έναν υγιεινό και άνετο ύπνο.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ
Υψηλής ποιότητας και μεγάλης πυκνότητας αφρώδες υλικό το οποίο τοποθετείται περιμετρικά και ενισχύει τις άκρες του στρώματος κάνοντας τις στιβαρές και ανθεκτικές. Σε συνδυασμό με το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων το σώμα παραμένει σταθερό και αποτρέπεται η ολίσθηση όταν βρίσκεται στην άκρη του στρώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

GEL MEMORY FOAM

GEL MEMORY FOAM
Αφρός μνήμης κορυφαίας τεχνολογίας που ανέπτυξε η NASA, με μικροσωματίδια gel που παίρνει το σχήμα του σώματος, ελαχιστοποιεί τα σημεία πίεσης και διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου.


Κωδικός GDFB160200
© 2023 Allen Interiors Ι.Κ.Ε. All Rights Reserved.